Space by RMH

SPACE by RMH skall hjälpa till att lyfta unga designers och ge dom en plattform att synas på under årets Fashion Week i Stockholm

För första gången under Fashion Week så får Streetwear aktörerna ett eget forum att synas på. Det är management-bolaget RMH(Respect My Hustle) som ligger bakom satsningen tillsammans med Tictail. Tanken är att lyfta upp märken och designers till en annars outforskad publik.

“Vårt mål på Tictail har alltid varit att bygga ett community kring nya märken och konstnärer från hela världen. Det kändes helt självklart för oss att samarbeta med RMH för att ge dessa designers den uppmärksamhet de förtjänar och för att skapa en röst som sprider deras kreativitet och passion. Det är otroligt inspirerande att se den bredd av företag som använder Tictail för att utmana och utveckla mode idag.” Carl Waldekranz, Tictail

Medverkande märken är 
This Is Sweden
STAI
Hi On Life Brand
Diemonde Worldwide
Tafari Gold

Extra kul är att även Virgil Abloh ifrån märket OFF WHITE kommer till Stockholm och SPACE by RMH, så missa inte detta!

Scenkonstmuseet, Sibyllegatan 2
30-31 januari

FÖLJ NYC STREETJOURNAL PÅ INSTAGRAM
INSTAGRAM.COM/NYCSTREETJOURNAL